Estrada

POZNATI PJEVAČ ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU: “ZVEZDA GRANDA” uhapšen jer je pretukao djevojku i protiv njega će biti podnijeta KRIVIČNA prijava

Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen.

Novosadska policija uhapsila je pjevača Slobodana Slobu Vasića i po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju djevojku, u čiji se stan nedavno uselio, piše “Kurir“.

Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen. 

Podsjetimo, drama u Novom Sadu odigrala se kada se Vasić sa djevojkom, njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gdje su bili na večeri. Nakon što je brat Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je nasrnuo na svoju djevojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vratio u stan i pozvao policiju, a pjevač je potom pobjegao.

Iskaz u policiji

– Protiv pjevača je najpre podnijeta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova djevojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pjevač tukao. Poslije saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh