Estrada

Udaje li se Nataša Bekvalac po četvrti put?

Poznata srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a na žalost svaki od njenih brakova završio je razvodom. Ipak kroz svoje intervjue koje je davala u medijima isticala je kako vjeruje u ljubav, a kako se čini vjeruje i u brak.

Nataša Bekvalac - Expresstabloid.ba

Nagađanja da se Nataša udaje po četvrti put počela su nakon što je pjevačica ostavila komentar ispod fotografije vjenčanice na Instagramu jednog poznatog dizajnera, piše “Azra“.

Spremna sam – napisala je Nataša, te dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Vjenčanica – Screenshot/Instagram

Iako se oko ovog komentara izazvala velika bura, čini se da je u pitanju samo šala, a pjevačica nije mogla ni sanjati da će njen komentar izazvati ovakva nagađanja. Da pjevačica o ovome uopće ne razmišlja pokazala je i svojom Instagram pričom koju je podijelila prije nekoliko sati. Na fotografiji koju je objavila Nataša nalazi se njena kćerka Katija s kojom se očigledno priprema za odlazak na more.

Kćerka Natašte Bekvalac – Screenshot/Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh