Estrada

Neočekivani obrt: Duško plače i moli Jelenu Karleušu da mu oprosti, ne želi se razvesti

Šta sve nećemo čuti, a tiče se života Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Duško Tošić i Jelena Karleuša - Instagram

U životu srbijanske pjevačice u proteklih nekoliko mjeseci bilo je jako turbulentno. Toliko da je zamalo pukao njen brak sa fudbalerom Tošićem s kojim ova pjevačica ima dvoje djece.

Javnost i dalje prepričava njezinu aferu sa nekadašnjim bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom. Njihova uglavnom se*si prepiska dospjela je u javnost, a jedno su drugo, tokom razgovora, često častili fotografija svojih intimnih organa.

Bruka je pukla, Jelena se tada povukla iz javnosti i otrčala u zagrljaj suprugu. Ubrzo se pročulo kako joj to, navodno, Duško ne može oprostiti te da je već potpisao papire za razvod. Naravno, bila su to samo nagađanja jer su i dalje u braku i, kako je donedavno tvrdila i sama pjevačica, “kod njih je sve u najboljem redu”, piše “Hayat“.

Ali, da i Tošić nije čista obraza pokazalo se ovih dana kada se u medijima pojavila priča da je bio u vezi sa starletom Sorajom. Dugo su se viđali, putovali zajedno, kupovao joj je skupocijene poklone…

Duško je, kako se priča srbijanskom estradom, u problemima do guše jer mu, navodno, Jelena Karleuša bez obzira na svoju nedavnu aferu sa Ognjenom, “nabija na nos” jer je varao sa starletom.

Nezvanično se saznaje da Duško danima bukvalno plače i moli suprugu Jelenu da mu oprosti preveru te da se ne želi razvesti od nje.

Šta se zaista “valja iza brda”… vrijeme će pokazati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh