Estrada

ELLA DVORNIK OPERISALA NOS I POKAZALA REZULTAT: “Bojala sam se da ću izgledati kao Michael Jackson”

“Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga”

Ella Dvornik - Facebook

Ella Dvornik ne krije da neke od svojih facijalnih karakteristika ne zahvaljuje Majci prirodi, već dobro obavljenom poslu profesionalaca. Blogerica je tako i sada, bez dlake na jeziku, priznala da je bila na plastičnoj operaciji, ni više ni manje, nego – nosa, piše “Net“.

Objasnila je da joj je nos dugo vremena bio ravan, no da joj se prije nekoliko godina na nosu pojavila mala “grba” koja joj je zasmetala pa ju je odlučila ukloniti. Ella je na svom YouTube kanalu progovorila o iskustvu s operacije, ali i o tome zašto se odlučila na taj potez.

Ella Dvornik – Instagram

Nikakve devijacije septuma…

“Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati”, izravna je bila kći pokojnog Dine Dvornika.

Dodala je da je sve proteklo vrlo glatko te da nije imala nikakvih bolova, iako se, kako kaže, prije operacije bojala da će završiti s “nosom kao Michael Jackson”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh