Estrada

OGLASIO SE KARLEUŠIN I TOŠIĆEV VJENČANI KUM: Slika govori hiljadu riječi

O prekidu njihove saradnje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Kurir.rs

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na vjenčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine.

O prekidu njihove saradnje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Međutim, pjevačica je za proslavu Nove 2019. godine nosila kreaciju svog kuma, pa se špekulisalo da je došlo do pomirenja između njih.

Darko se nije oglašavao povodom navoda o Karleušinom razvodu i po*no skandalu, ali danas je učinio stvar koja je mnoge šokirala.

Naime, kreator je na svom Instagram profilu objavio fotografije kume Jelene, koja na sebi nosi njegovu kreaciju iz 2011. godine, piše “Espreso“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh