Estrada

Progovorila o pomirenju: Oprostila joj je, ali nije zaboravila

Jedna od najzanimljivih stvari koja se nedavno desila na estradi jeste pomirenje Goge Sekulić i Jelene Karleuše, kada je Jelena svojoj koleginici poslala vrijedan poklon.

Goga Sekulić i Jelena Karleuša - Hello! magazin

Njihova svađa se dogodila prije 15 godina, a sada je Goga progovorila na tu temu:

U to vrijeme bilo je žestoko. Bila sam mlađa i nikada nikome nisam ostajala dužna, nije imalo šanse da ne reagujem burno na nešto. Starije kolege su me savjetovale da treba da iskuliram. Gledala sam to na svoj način, iako mi je danas sve to smiješno.

Na pitanje da li joj je oprostila uvrede, Goga je odgovorila:

Kažu da veliki ljudi praštaju, ali ne zaboravljaju. Tako i ja. Iako se ne družimo, ona je u pravu za sve što kaže. Previše je direktna, a ja to cjenim.

Ipak, kako je rekla, Ceca joj je prva čestitala rođenje sina:

Dok smo pričale, beba je vrisnula u plač, a ona se oduševila jer joj se na neki način javio. Čujemo se kad ima potrebe.

Naravno, postavilo se i pitanje šta će Ceca reći zbog pomirenja sa njenom suparnicom:

Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam vidjela da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra. Ne zanima me ko s kim nije dobar. Kakav si prema meni, takva sam i ja prema tebi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh