Estrada

Aleksandra Prijović otvoreno o svađama sa Filipom, priznala šta je problem

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović nedavno se porodila, a sada se konačno vratila pred male ekrane.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Espreso.rs

Ona je juče gostovala u jednoj poznatoj emisiji na ružičastoj televiziji, gdje pričala o privatnom životu, daljim planovima, ali i odnosu sa suprugom Filipom Živojinovićem, piše “Srbija Danas“.

Pjevačica je priznala u kojim se jedino trenucima svađaju.

Veliku podršku imam od njega. Da sam mogla da napišem kakvog momka bih željela, njega ne bih mogla. Ja nikada nisam čula nijednu lošu riječ za njega. Svi ga hvale. On je pravi prijatelj, toliko dobar… On je meni sve. Mi smo raskidali po pisanju novinara, a nikada nismo zapravo raskinuli. Nikad se nismo posvađali. Možemo da se raspravljamo, ja sam recimo na ishrani zbog bebe i kilaže, a on uzme moju omiljenu čokoladu, ja jedem neko meso, salatu, više mi muka, a on uzme palačinku. Ili dođe u krevet i donese nešto slatko i ja poludim – ispričala je Aleksandra kroz smijeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh