Estrada

Jeleni Karleuši se “sviđa” majka Džejle Ramović

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša iskoristila je priliku tokom emisije “Zvezde Granda” pa Džejli Ramović, za koju mnogi vjeruju da će odnijeti pobjedu, rekla iskreno šta misli o njoj.

Majka Džejle Ramović - Screenshot/Kurir.rs

Riječi koje je uputila apsolutnom favoritu akutelne sezone zasigurno će zauvijek ostati u sjećanju.

“Šta reći o djetetu koje Jelenu Tomašević pjeva tako lahko kao da je u pitanju neka pjesmica za raspjevavanje?” počela je ona.

“Čak ni ja uživo nikada nisam otpjevala posljednji refren pjesme ‘Tihi ubica’ u tonalitetu u kom je snimljena u studiju, jer je to skoro nemoguće. Ali ti si to uspjela”, hvalila ju je Karleuša, dok se mlada Džejla osmjehivala, piše “Kurir“.

“Pokušala sam neku manu da ti nađem. I onda sam mislila kako si sad tako prelijepa, ali da ćeš možda ružno da ostariš. Ali onda sam vidjela tvoju majku i shvatila da ćeš i tada biti ljepotica. Nekome Bog ne da ništa, nekome malo, a tebi je dao baš sve”, kazala je Jelena, očito oduševljena Ramovićevom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh