Estrada

Džejla Ramović važi za favorita “Zvezda Granda”, a Karleuša joj obožava majku

Džejla Ramović se nerijetko spominje u “Zvezdama Granda” kao apsolutni favorit trenutno aktuelne sezone, a nekoliko članova žirija je istaklo da bi bilo pravo čudo da ona ne odnese pobjedu.

Džejla Ramović - Screenshot

Tokom sinoć emitovane emisije, Jelena Karleuša joj je poručila:

– Šta reći o djetetu koje Jelenu Tomašević pjeva tako lako kao da je u pitanju neka pjesmica za raspjevavanje?

– Čak ni ja uživo nikada nisam otpjevala posljednji refren pjesme “Tihi ubica” u tonalitetu u kom je snimljena u studiju jer je to skoro nemoguće. Ali ti si to uspjela – nije prestajala da je hvali Jelena, a Džejla joj je uzvraćala osmijehom.

– Pokušala sam neku manu da ti nađem. I onda sam mislila kako si sad tako prelijepa, ali da ćeš možda ružno da ostariš. Ali onda sam vidjela tvoju majku i shvatila da ćeš i tada biti ljepotica. Nekome Bog ne da ništa, nekome malo, a tebi je dao baš sve! – zaključila je Karleuša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh