Estrada

Pred kućom princa Harryja i Meghan hitna pomoć, helikopter nadlijeće imanje

Pred domom Meghan Markle i princa Harryja viđeno je vozilo hitne pomoći, pa su pokrenute glasine da kraljevska beba došla na svijet, pišu britanski mediji.

No image - Haber.ba

Uzbuđenje u Velikoj Britaniji dodatno je poraslo i nakon što je nad njihovim imanjem ‘Frogmore Cottage’ viđen helikopter koji ga nadlijeće.

Znamo da je beba na putu, štoviše, mogu vam reći da je danas dan kada će stići na svijet. Danas ili sutra. Je li se to možda već dogodilo tokom noći? To nam još nije potvrđeno ali pitanje je vremena“, izjavio je juče autor koji prati život kraljevske porodica Kris Šip.

Iako su Meghan i Harry potvrdili da će rođenje svog prvog djeteta proslaviti u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti, Šip smatra kako će javnost biti obaviještena kada porođaj krene.

Ne znamo sa sigurnošću hoće li se to zaista dogoditi tamo, ali vjerovatno će pokušati. Ako će krenuti u bolnicu, sigurno neće otkriti u koju i pokušat će da sve prođe potajno“, izjavio je Šip, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh