Estrada

Bila je samozatajna djevojčica u “Zvezdama Granda”: Pogledajte kako sada izgleda Ajša Kapetanović

Privukla je pažnju gledalaca na sebe zbog emotivnih izvođenja pojedinih numera

Ajša Kapetanović je sa samo 14 godina 2014. godine postala finalistkinja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i tada je zvanično zakoračila na domaću estradnu scenu.

Još tokom takmičenja privukla je pažnju gledalaca na sebe zbog emotivnih izvođenja pojedinih numera, poput “Mojoj majci” pjevačice Hanke Paldum.

Iako su joj muzički znalci predviđali blistavu karijeru, ostala je u zapećku u odnosu na mnoge druge pjevače koji su se proslavili u “Zvezdama Granda”.

Nakon finala izdala je jednu pjesmu, a onda je nestala sa muzičke scene, sve do 2017. godine kada je u “Grandovim” emisijama promovirala pjesmu “Stop”. Tada se u javnosti pojavljivala sa dugačkom plavom kosom i rijetko ko je uspio prepoznatiti, a onda je ponovo otišla u medijsku ilegalu.Ajša danas ima 19 godina, a pošto je postala punoljetna riješila je promjeniti imidž.

S obzirom na to da je objavila skoro na svom Instagramu fotografiju iz muzičkog studija, jasno je da se uskoro vraća na scenu, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh