Estrada

PROCURILO IZ SUDNICE – VRANJEŠ ŽESTOKO OPLEO PO KARLEUŠI: “Ovo je nepoštivanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Belgiji”

Branitelj pjevačice rekao da su oni iz medija saznali za ročište kao i u pisarnici suda. Zamolili su sud da im odobri kopiranje svih dokaza koji su predati uz tužbu 8. februara 2019. godine. Ognjenov odvjetnik se tome usprotivio i dodao da je jasno da pop zvijezda odbija prihvatiti poziv i da se oglušuje o sud te kako ne surađuje

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ - Blogspot.com

Na to je Jelenin tim rekao kako nije moralno zahtijevati od nekog da dođe na ročište dok ne istekne 40 dana te kako se ne radi o izbjegavanju. Jelenin odvjetnik je rekao da nije u kontaktu sa svojom klijenticom i da ne zna gde se ona nalazi, ali da može “pogledati na Kurirovim stranicama i saznati”. Zbog toga ga je sudac opomenuo.

I nogometaš je zatražio da se obrati sudu.

“Smatram da je ovo nepoštivanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara kako bih došao na sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila”, istaknuo je Vranješ.

Sudac je naredno ročište zakazao za 31. svibnja te odluđio da se okrivljenu pozove preko policije. Ako se ni tada ne pojavi, bit će izdat nalog za dovođenje, prenose beogradski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh