Estrada

Duškovi uslovi Karleuši za razvod braka: “Evo ti 2,5 miliona i da te više ne vidim! Skupocjena vila i mjesečno 3.000 eura za djecu”

Bez pregovora – Fudbaler je preko svog punomoćnika poslao supruzi prijedlog plaćanja alimentacije i podjele imovine, a kako stvari stoje, njoj je najbolje rješenje da to bez pogovora prihvati.

Duško Tošić i Jelena Karleuša - Nezavisne.com

Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što prije razvede od srbijanske pjevačice Jelene Karleuše. Luksuzna kuća na Dedinju, vrijedna 2,5 miliona eura, pripašće pjevačici i njihovoj djeci Atini i Niki, a također će i mjesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 eura. Jedino što od još uvijek aktuelne supruge očekuje jeste da ne oklijeva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, saznaje “Kurir“.

Sve ovo je prijedlog fudbalera iz brakorazvodnog zahtjeva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da oklijeva.

“Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što prije okonča. Svjestan je da kćerke Atina i Nika ne smiju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom prijedlogu, on će Jeleni davati 3.000 mjesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, ljetovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba”, priča izvor “Kurira” blizak srbijanskom fudbaleru.

Što se tiče podjele imovine, Tošić ni tu nema namjeru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti nakon razvoda.

“Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o djeci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona eura. Osim toga, ona će zadržati i džip, vrijedan oko 50.000 eura, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina dijeli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što prije i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata”, dodao je “Kurirov” izvor.

Karleuša i Duško juče se nisu javljali na naše pozive. Pjevačica i dalje pomno prati sve što se o njoj pojavljuje u medijima, pa je napisala na Instagramu:

“Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh