Estrada

PRVI PUT U HISTORIJI: Diskvalifikovan takmičar iz “Zvezda Granda”

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve

Saša Popović i Jelena Karleuša - Screenshot/Prva.rs

Takmičar Adam Labunski se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac u drugom krugu “Zvezda Granda”, piše “Express“.

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, gdje su pale mnoge teške riječi.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija.

– Adam je moj problematični đak iz poslednje klupe koji tera po svome – našalila se Marija, ali se Đorđe nadovezao:

– Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savjete.

– Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lijepo pozdravio sa Đorđem Davidom – obavijestio je sve Saša Popović.

– Ja moram javno da se izvinim. Ja mjesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo – poručio je svima Adamov otac.

– Ni mi! – odgovorila mu je uz osmijeh Šerifovićeva.

– Ovoga puta nismo mijenjali pjesmu – zaključio je skrušeno otac mladog takmičara.

Iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge pratioce iznenadila obavještenjem koje je nedavno postavila na svoj Instagram:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh