Estrada

Skandal u “Zvezdama Granda”: Kandidat Marije Šerifović diskvalifikovan

Adam Labunski se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima.

No image - Haber.ba

Takmičar Adam Labunski se istakao odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac napravio u drugom krugu “Zvezda Granda”.

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, gdje su pale teške riječi.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija. Tada je oduševio žiri.

Adam je moj problematični đak iz posljednje klupe koji tjera po svome – našalila se Marija.

Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savjete – kazao je Đorđe.

Iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge pratioce iznenadila obavještenjem koje je postavila na svoj Instagram.

Ovim putem želim da obavijestim sve ljude koji prate “Zvezde Granda” da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimjerenog ponašanja, diskvalificiran iz daljnjeg takmičenja od produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas – napisala je Marija, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh