Estrada

Prognoziraju joj pobjedu u “Zvezdama Granda”, a evo kako se Šerifovićka ponaša prema njoj

U timu Marije Šerifović uživa do daske, a mnogi joj čak i prognoziraju pobjedu

Džejla Ramović i Marija Šerifović - Expresstabloid.ba

Džejla Ramović živi na relaciji Bosna – Beograd, ima tek 16 godina i daje sve od sebe kako bi pronašla ‘svoje mjesto pod nebom’. U timu Marije Šerifović uživa do daske, a mnogi joj čak i prognoziraju pobjedu. Za uspjeh joj, kaže, ništa sem glasa nije potrebno.

Naravno da se može napraviti uspjeh bez golotinje i skandala, svi imaju svoje mjesto pod nebom i svojih pet minuta slave. To treba iskoristiti na najbolji mogući način. Moj način je dobra muzika – rekla je ona.

Džejla Ramović – Instagram

Najbolja je kao mentor! Marija (Šerifović) zna kakav je svaki njen kandidat i kako se prema kome ponaša, to je sve do kandidata. Prema meni je super, vrlo dobro se razumijemo i sve se brzo dogovorimo. Ne bih rekla da je stroga ili popustljiva. Prije ću reći da se ona trudi da sve bude savršeno, nikoga ne može natjerati na nešto i vjerovatno to i ne želi, ali ona je ta koja se u ovom slučaju sluša. Ipak, ona nam je mentor – iskrena je Džejla, koja dodaje da su joj pored Marije uzori u pjevanju još i Jelena Tomašević i Kaliopi.

Za Sašu Popovića važi da je strog prema pjevačima i da traži disciplinu, ali Džejla ima drugačiji utisak:

Saša je drugar, on je super sa svima.

Iako je opčinila region svojim glasom, o pobjedi koju joj predviđaju ne razmišlja. Na putu do prvog mjesta boriće se, kaže, isključivo muzikom.

Ne bih se ja u to kladila jer prvenstveno nisam došla s tim ciljem. Sada su prevelika očekivanja na meni i svakako ću dati 200 posto od sebe!– uvjerava ova talentovana mlada djevojka, koja je preko noći postala veoma popularna.

Reakcija koju sam doživjela nakon prve emisije se nije mogla zamisliti niti očekivati. Nisam sigurna zašto, ali su reakcije bile prepozitivne, toliko da sam u nekoliko navrata proglašena budućom pobjednicom. Naravno da mi to godi, ali je prerano za donošenje takvih sudova. Osim što često moram putovati za Beograd i vježbati pjesme za naredni krug, ništa se u mom životu nije promjenilo – kaže ona, koju mnogi ostvareni pjevači već uveliko hvale.

Da, mnogo starijih pjevača mi pruža podršku putem društvenih mreža, hvala im na tome! – zaključila je Džejla, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh