Estrada

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći lakše se izboriti s gubitkom oca

Ilda Šaulić - Biografija.org

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi “Alo!”.

Ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći lakše se izboriti s gubitkom oca, koji je i sam do posljednjeg dana svog života pjevao.

– Šaban joj je uvijek govorio da mora biti profesionalac i da je njen posao uveseljavati druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pjesma pomoći prebroditi i najveće tuge te da je ona uvijek lijek – ispričao je izvor za “Alo”.

Kako kaže, od nečega se mora i živjeti te je to još jedan od razloga da uzme mikrofon u ruke.

– Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate raditi. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mjesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hljeb – kazao je izvor.

Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku scenu nije donijela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cijela porodica Šaulić.

Ilda bi već narednog mjeseca trebala imati svoj prvi nastup, a onda će, kako vjeruju, sve biti lakše.

– Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Također, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pjesmu posvećenu ocu – kazao je izvor,prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh