Estrada

VODITELJICU “PAROVA” USRED NOĆI NAPAO MANIJAK

Voditeljica “Parova” Slađana Petrušić doživjela je veliku neprijatnost kada se vraćala sa posla. Nju je u kasne sate presreo manijak. Ona je odlučila da ispriča šta se tačno dogodilo.

No image - Haber.ba

– Doživjela sam groznu situaciju kada sam se vraćala sa posla. Naime, na pola puta mene je presreo manijak. Sve se dogodilo oko pola 10 uveče, blizu mosta. On je stajao u žbunju i krenuo da onaniše. Prvo sam mislila da mi se učinilo, ali kada sam pogledala shvatila sam šta je radio – istraumirano je ispričala Slađa, piše “Alo“.

– Ugledala sam ga, a on u tom trenutku nije imao gaće. Masturbirao je i sve vrijeme navlačio penis. Samo da sam se sabrala u tom trenutku prebila bih ga, ali kako ću tući čovjeka bez gaća. Imao je negdje između 40 i 50 godina, nekih 90 kilograma i poveći stomak. Ali moram da priznam da mu je mali ku*ac – ispričala je Petrušićeva dok se prisjećala čitave situacije.

Naravno, njoj nije bilo nimalo prijatno dok je sve ovo gledala, kako sama kaže voljela bi ponovo da ga sretne i nauči ga pameti!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh