Estrada

Emina Jahović nekad i sad: Novi izgled platila 20.000 eura

To što je dugo na sceni, doprinosi činjenici da mnogi Eminu Jahović (37) ne pamte s početka karijere. Pjevačica koja sve više dobija na popularnosti i van granica naše zemlje nije uvijek izgledala besprijekorno lijepo.

Emina Jahović - Kurir.rs

Naime, kada se prije dve decenije pojavila u javnosti, lijepa Novopazarka nije bila zadovoljna svojim izgledom. Ali, u to vrijeme nisu plastični hirurzi bili toliko popularni, pa je pjevačica postepeno sređivala svoj izgled, piše “Kurir“.

Mada je korigovala nekoliko stvari na sebi, pa je tako povećala i grudi, najviše se fokusirala na lice.

Dotjerala je bradu, popunila usne, sredila jagodice i nos, iako je u više navrata u medijima pominjala kako ga je operisala pošto ga je nekoliko puta lomila. Priča se da je za sve to izdvojila više od 20.000 eura.

Danas ne može da joj se ospori kako je jedna od rijetkih žena sa estrade kojoj su estetska uljepšavanja donijela plus, pored nespornog muzičkog talenta i uspjeha. Nakon svega, ona veoma vodi računa o svom tijelu, a pored brige o sinovima, slobodne trenutke troši na vježbanje u teretani, piše “Kurir“.

Emina Jahovic – Gloria.rs

Emina Jahović – Instagram

Emina Jahović – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh