Estrada

Goca Tržan: “Ne želim da gajim malog, hejterskog idiota, vezala bih je za radijator”

Pjevačica Goca Tržan u posljednje vrijeme na svom YouTubeu kanalu snima vlogove u kojima govori o raznim temama. Taj njen potez naišao je na oduševljenje javnosti koja rado posluša njene savjete.

Goca Tržan - Pink.rs

Srbijanska pjevačica je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja vrlo rado priča o onome što drugi ne govore. Kada je u pitanju digitalno nasilje i korištenje najnovijih tehnologija, Goca priznaje da veoma vodi računa o tome šta njena kćerka radi na internetu, prenosi “Pink“.

“Postoje razne aplikacije kojima to kontrolišeš, to pod jedan, a pod dva, stalno uzimam telefon i kažem: “Daj mi da pregledam, da vidim šta pišeš, kome šta lajkaeš, kome šta odgovaraš”, jer ne želim gajiti malog hejterskog idiota u kući koji i svojim vršnjacima ili mojim kolegama ostavlja hejterske komentare, jer kad bih to vidjela, mislim da bih je za radijator vezala. Mislim da i svaki roditelj treba voditi računa o tome jer je to indicija za nešto što nije kako valja u kući”, rekla je Goca u emisiji “Premijera”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh