Estrada

Saša Popović zaprijetio Mariji Šerifović da će je izbaciti iz žirija “Zvezda Granda”

U žiriju takmičenja “Zvezde Granda” svako malo dešavaju se razmirice na snimanjima, a ovoga puta ponašanje Marije Šerifović nije mogao da prešuti Saša Popović.

Mariji Šerifović i Saša Popović - Skandal.rs

Naime, Popovića je naljutilo to što Marija ima sve strožije kriterijume prema takmičarima, a on smatra da to uopšte nije potrebno.

“Saša se nikada nije miješao u rad žirija, ali je ovoga puta baš odbrusio Mariji jer je stekao utisak da je počela da plaši kandidate koliko je stroga. Toliko joj je držao predavanje da su ostali učesnici ostali u čudu. Nisu mogli da vjeruju da on tako Mariji drži slovo”, rekao je izvor blizak Saši Popoviću.

“U jednom trenutku je zaustavio snimanje i rekao joj: “Dobro, bre, Marija, šta je sa tobom? Zašto tako vičeš na svakog kandidata? Ako tako nastaviš, moraću da te uklonim iz žirija!””, objanio je izvor za magazin “Skandal” i dodao:

“Ti jesi vanserijska pjevačica i imaš po sedam koncerata zaredom, ali olabavi malo!”.

Dok je Saša bio oštar Marija se samo smješkala i rekla mu:

“Ma, važi, dok sam ja ovdje, ima da se pjeva jedino kvalitetno!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh