Estrada

Aca Lukas: Ogroman broj žena se bavi najstarijim zanatom, neke su poštenije i od udatih

Pjevač Aca Lukas, čiji posao je vezan za noćni život, rekao je da je on za legalizaciju pros..tucije.

Aca Lukas - Kurir.rs

“Nikada se pros..tucija neće iskorijeniti, to je nemoguće. U svim evropskim zemljama je drastično manji procenat pros..tucije. Nisam pravio statistiku, ne bavim se statistikom već se bavim poslom koji je vezan za noćni život, ja ću vam reći, ogroman broj žena se ovdje bavi pros..tucijom, honorarno, kao dopunskom djelatnošću. Ne znate koje djelatnosti i akademske građanke, zašto – zato što to mogu da rade”, rekao je Aca Lukas u Novoj jutro.

“Ne može se pros..tucija iskorijeniti. Ne možemo pobiti sve pros..tutke. A svaka mama može da kaže svojoj kćerki da ne treba da se bavi pros..tucijom”, dodao je Aca Lukas.

“Pros..tuciju treba da stavimo u legalne tokove da bi posle mogli da ih kažnjavamo”, rekao je Aca Lukos.

Pjevač je nedavno prokometarisao bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom trebalo omogućiti da to legalno rade.

“U većini zapadnih zemalja, pros..tucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te djevojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema,” rekao je on za “Informer“.

“Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično djelo, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, objesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te djevojke nije i sam imao veze sa njima”, rekao je Aca.

“Niko ovdje nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l’ su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu,” rekao je Aca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh