Estrada

Nataša Bekvalac: “Žene procvjetaju kad izađu iz toksičnog odnosa”

Iako je prošla kroz težak period u proteklih godinu dana, srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac izgleda bolje nego ikad, a mnogi su primijetili da pjevačica posebno zrači u posljednje vrijeme.

Nataša Bekvalac - Expresstabloid.ba

Ono što je najbitnije, Nataša nije izgubila volju i vedrinu u životu, pa ističe da je za to najslužnija njena porodica, kao i životna snaga koju crpi u raznim stvarima.

Nakon bure u porodici, pjevačica je odlučila da stavi tačku na treći brak. Parnica između nekadašnjih supružnika i dalje se vodi, tako da pjevačica još uvijek nije formalno razvedena, ali tvrdi da je trenutno mnogo ispunjenija u životu.

Čujem često te komplimente da ljudima izgledam lijepo i hvala im mnogo na tome. Svaka sretna i zadovoljna osoba je lijepa osoba, valjda je tako i kod mene.

Nataša svakodnevno umije da nasmije svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gdje je vrlo aktivna. Sem duhovitih opaski na svoj račun, pjevačica nerijetko umije da se našali i sa svojim kolegama. Upravo tako je nasmijala svoje, ali i pratioce Ane Kokić, kada je prokomentarisala njemu fotografiju. Nataša je očigledno željela da poruči kolegici da iako je početkom godine prošla težak period zbog razvoda sa Nikolom Rađenom, sada očigledno odlično izgleda.

Ovako izgleda žena poslije razvoda! Izvini, morala sam – napisala je Nataša u komentaru ispod fotografije na kojoj Ana pozira u atraktivnom izdanju.

Kokićeva je i te kako razumjela Natašinu poruku, pa joj je odgovorila kroz stihove njene pjesme:

– “Mala plava“.

Nataša je ostala dosljedna svom duhovitom tonu, pa je na pitanje novinara da li je ovom porukom željela da poruči kolegici da izgleda bolje poslije razvoda, odgovorila kroz šalu:

Prvo, osoba sam koja stalno voli da se šali, pa je to bio slučaj i s ovom situacijom. Ali u svakoj šali pola je zbilja, tako da sam mislila pola od toga.

Na pitanje da li se žene zaista proljepšaju poslije razvoda ona je odgovorila sa širokim osmijehom:

Pa kako koja, evo ja sam fantastično.

Nataša je bila vrlo konkretna kada su u pitanju loši odnosi, koje ona naziva toksičnim po one u kojima njima nalaze. Zato je uputila savjet svim ženama da takve odnose treba da prekinu jer oni utiču na njihov život:

Žene stvarno procvjetaju kad izađu iz toksičnog odnos. Moj stav je da je to istina.

Ona savjetuje žene da se obrate porodici za podršku u tim situacijama:

Porodica treba da bude podrška ženama u takvim situacijama. Žene moraju da nađu snagu za sopstveni život. Ko ne nađe tu snagu ni ne zaslužuje da živi bolji život, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh