Estrada

Kruže priče da je fizički zlostavlja: Andrej Atijas otkrio pozadinu odnosa s Anabelom

Iako se nedavno u medijima spekuliralo o razvodu Anabele i njenog muža Andreja Atijasa, oni su to demantirali i nisu komentirali svoj privatan život sve do sada. Javnosti je i dalje sumnjiv njihov odnos i priče da Andrej fizički maltretira Anabelu podgrijale su sumnju da oni obmanjuju javnost i da je njihov brak u krizi.

Andrej i Anabela Atijas - Instagram

Atijas je sve ostavio u šoku svojim priznanjem da s Anabelom ne želi više djece.

Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav djelio s nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri kćerke, tako da ne želim više djece – kaže Atijas, koji se osvrnuo na vezu Lune i Marka.

Gledam Zadrugu kad imam vremena i Lunu uvijek podržavam. Podržavam i njenu vezu sa Markom jer njega znam još od prvog “Velikog brata”, tada smo se upoznali i super je dečko. Drago mi je što je Luna s njim, ne znam da li je bolji od Slobe, to ne bih komentirao, ali da je dobar, zaista jeste – istakao je Atijas.

Dok je on bio u Sarajevu, Anabela je s Gagijem prošlog petka nastupala u klubu Nju klab moment u Derventi i doživjela fijasko pošto je prodato samo 50 karata.

Ja sam čuo da je bilo dobro. Anabelu sam pratio ranije po nastupima dok se Blankica nije rodila, od tada sam svaki vikend s njom. Blankica sada ide u vrtić, prezadovoljan sam jer svakog dana uči engleski, ma ona je zaista divno dijete, čudo pravo – ponosno je rekao Andrej, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh