Estrada

Karleušina nova objava oduševila mnoge: Svi gledaju u detalj na ušima

Život se nastavlja…

Jelena Karleuša - Expresstabloid.ba

Mjesec i po dana nakon smrti majke Divne Karleuše, Jelena Karleuša vratila se društvenim mrežama u stilu na koji je navikla obožavaoce i sve koji je prate, ali je jednom stvari pokazala da je majka Divna uvijek sa njom u mislima, piše “Srbija Danas“.

Iako se već oglašavala i donekle vratila poslu i obavezama (“Zvezde Granda”, prim. aut), Jelena je bila umjerena u objavljivanju provokativnih slika, ali čini se da je i tome došao kraj, jer je očigledno skupila snagu da punom parom nastavi tamo gdje je stala, koliko god bilo teško bez najveće podrške koju je imala – majke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Teško mi je

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelena je pozirala u zlatnoj kreaciji, sa ogromnim grudima u prvom planu…

– Osim grudi, upečatljive su i minđuše koje je stavila – u obliku zvijezde, a isto takav komentar je ostavila i ispod slike – zvijezdu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⭐️

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

I sve je u znaku zvijezde ovih dana, kojom Jelena na simboličan način pokazuje koliko tuguje za majkom, s obzirom na to da je na 40 dana od njene smrti objavila snimak zvijezde koju je kupila i nazvala Divninim imenom.

Na storiju je objavila nešto drugačiju sliku, a zvijezde su i dalje u krupnom planu…

Jelena Karleuša – Screenshot/Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh