Estrada

KOMŠIJE ZGROŽENE, PREGLASNI SU: Lukas krije kao zmija noge da je u vezi sa ovom starletom

Nedavno je osvanula vijest da pjevač Aca Lukas potpuno poludio za kreatorkom Natašom Šavijom.

Aca Lukas - Expresstabloid.ba

Iako su kratko u vezi, ona se već uselila u njegov stan na Voždovcu, a strasti su toliko jake među njima da prave problem u Acinom komšiluku.

– Aca je odlepio za njom, ali bukvalno. On je nju upoznao preko svoje bivše djevojke Božane Vujinović i strast je buknula na prvi pogled. On je čak vodi na svoje nastupe u inostranstvu. Bukvalno se ne razdvajaju, pa već je svoje stvari prenijela u njegov stan. Ona mu u svemu odgovara i za sada se slažu fantastično. Se** im je toliko buran i intenzivan da se komšije žale zbog buke – navodi izvor “Sveta“.

Lukas je odlučio da novoj izabranici pomogne oko njenog privatnog biznisa.

– Aca je rekao da će joj pomoći oko butika koji otvara u Novom Sadu pošto već ima jedan na Novom Beogradu. Nataša širi biznis, jer je baš zapažena kao dizajnerka. Aca je svojevremeno pomagao i bivšoj ženi Sonji oko njenog butika, pa hoće i Nataši, koja je na početku karijere – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh