Estrada

Bivši dečko Ane Korać otkrio njeno pravo lice

Za Anu kruže priče da ima sponzore i da se bavi elitnom prostitucijom, što je ona više puta demantovala.

Ana Korać - Instagram

Poznato je da srbijanska starleta Ana Korać živi život ‘na visokoj nozi’, a da se mnogi pitaju otkud njoj toliko novca, budući da samo učestvuje u rijaliti programima i snima spotove.

Za Anu kruže priče da ima sponzore i da se bavi elitnom prostitucijom, što je ona više puta demantovala.

Sada se za magazin “Svet” oglasio Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, koji je bio oženjen kada je bio sa njom u vezi, i otkrio njeno pravo lice.

Ja sam sa svima povezan, poznajem i Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, ali bio sam u vezi samo sa Anom Korać i Ninom Prljom. Aleksandra mi je pričala o Davidu i ako se ne pomiri sa njim, ja ću je čekati poslije ‘Zadruge’, ona nije kao Ana Korać. Ana voli momke sa parama, njeni su prohtjevi veliki, troši za dan više od 10.000 eura. Meni su zapalili auto zbog Ane, dao sam joj na korišćenje Maserati, ali eto izgorio je. Oprostio sam joj. Ja živim u Londonu, ovdje mi je super, a kada sam dolazio u Srbiju, upoznao sam Anu i bili smo zajedno. Ja sam joj zamjerio to što je pričala da sam ja kriminalac. Valjda je htjela da ima dečka kriminalca, a ja veze nemam sa kriminalom, to me ne zanima. Radim ovdje u IT sektoru, imam dosta novca, ali dosta i radim. Taj auto kupio sam nov u Londonu i dao njoj na korišćenje, ali neću više o njoj da pričam. Ja sam sada slobodan, nemam više ženu i čekam Aleksandru. Možda se desi nešto sa nama poslije ‘Zadruge’, vidjet ćemo – rekao je on, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh