Estrada

O izjavi Saše Popovića bruje svi: “Super se mi brinemo o kandidatima, ali svoju kćerku nikad ne bih pustio!”

Najgore tek slijedi…

Saša Popović - Kurir.rs

Na snimanju emisije “Zvezde Granda”, Saša Popović je razgovarao sa porodicama kandidata, pa priznao da svojoj kćerki nikada ne bi dozvolio da se takmični u njegovom talenat šou.

Recite mi kako biste vi vaše dijete ocjenili?“, upitala je gospođa Sašu.

Pa, naravno sa najvišom ocjenom. Ali znate šta, ja moju kćerku nikada ne bih pustio ovdje da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pjevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve slijedi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima“, rekao je direktor “Granda”.

Podsjetimo, Popović je prije nekoliko godina takođe rekao da ne bi volio da kćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

Inače, kako se bliži finale “Zvezda Granda”, počinju nova kola, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu, prenosi “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh