Estrada

KĆERKA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA, DŽIDŽA: “Tata se operisao, sada je dobro!”

Dragan se trenutno oporavlja na intenzivnoj njezi i dobro se osjeća. Liječnički tim je zadovoljan pozitivnim ishodom hirurškog zahvata.

Aleksandra Dzidža Stojković i Dragan Stojković Bosanac - Expressmag.ba

Na beogradskom Institutu za kardiovaskularne bolesti nakon hirurškog zahvata na srčanim zaliscima, producent, harmonikaš i član žirija ‘Zvezda Granda’, Dragan Stojković Bosanac se uspješno oporavlja.

Naime, kako smo čuli, u posljednje vrijeme se veoma loše osjećao. Učestali osjećaji premora, gušenja i gubljenja daha su ga primorali na liječnički pregled gdje mu je rečeno da se hitno mora operisati.

Vrlo brzo nakon toga je i upućen u operacionu salu.

Dragan se trenutno oporavlja na intenzivnoj njezi i dobro se osjeća. Liječnički tim je zadovoljan pozitivnim ishodom hirurškog zahvata. Iako još u šoku zbog iznenadnog i neželjenog događaja, njegovi bližnji kažu da su zadovoljni njegovim trenutnim izgledom i stanjem.

Kćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Džidža, za “Express” je potvrdila da je njen otac operisan.

Istina je, tata se operisao i sada je sve OK – rekla je Džidža u kratkoj izjavi za ovaj magazin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh