Estrada

Nekada tvrdoglava djevojčica, a sada sa vama piše historiju: Pjevačica sa svima podijelila poruku punu emocija

Pjevačica je ponosna na uspjeh koji je postigla, pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila emotivnu poruku.

Marija Šerifović - Instagram

Ona je priznala da je kao djevojčica bila tvrdoglava, a da sada sa svojom publikom piše historiju, a u pitanju je srbijanska pjevačica Marija Šerifović.

“Mala Marija… Tvrdoglava, svojeglava djevojčica. Danas velika Marija zajedno sa vama piše historiju! Juče su mi javili da smo rasprodali peti koncert i da danas puštamo u prodaju karte za šesti po redu koncert. Bila sam iznenađena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pišem kako smo zakazali još jedan nastup. A onda sam shvatila da sam jedini izvođač pop muzike u ovom vijeku koji je u tome uspio i da nema čega da me bude sramota već mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas – moju publiku koja tako snažno stoji iza mene”, napisala je ona, prenosi “Kurir“.

Ova poruka raznježila je njene mnogobrojne fanove, koji su joj u komentarima čestitali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh