Estrada

Pogledajte kako je Marija Šerifović oduševila Cibonu izvedbom Oliverovog klasika: Na spomen njegovog imena – ja stojim mirno!

Pobjednica Eurosonga Marija Šerifović nakon dvije godine jučer navečer ponovno je gostovala u Zagrebu, u punoj dvorani KC Dražen Petrović oduševila je publiku svojim hitovima “Molitva”, “Nije ljubav to”, “Svoja i tvoja”, izvedbi stranih pjesama Robbie Williamsa i Queena, no publiku je posebno bacila u trans izvedbom pjesme Olivera Dragojevića “Nocturno”.

– Oliverove pjesme je jako teško pjevati, na spomen njegovog imena, ja stojim mirno. Ali, evo, probat ćemo…“, rekla je Marija, zapjevala legendarnu pjesmu i razgalila čitavu dvoranu, prenosi slobodnadalmacija

U publici su se mogla vidjeti brojna poznata lica poput Jacquesa Houdeka, Roka Blaževića, Lejle Filipović, Andree Andrassy, Luke Nižetića i Slavka Sobina, koji je i sam na Instagramu objavio Marijinu izvedbu Nocturna i sliku uz poruku “Boginja!”.

View this post on Instagram

Boginja. @serifovic

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh