Estrada

KARLEUŠA DALA JEZIV SAVJET TAKMIČARKI OD 17 GODINA: Saša Popović joj žestoko odbrusio

Jedna od takmičarki u prošloj epizodi “Zvezda Granda”, oduševila je Đorđa Davida.

Riječ je o takmičarki Sanji koja ima samo 17 godina. nakn što ju je Đorđe pohvalio da je simpatična, Jelena Karleuša joj je skandalozno savjetovala da uradi usne.

“Ja imam samo jednu želju, a to je da ti uradiš usta. Kajli Džener je sa 16 godina uradila usta”, rekla je Jelena, a Saša joj je odmah odbrusio kako to nije u redu i da je mlada.

“Ti treba da budeš neutralan i vodiš ovaj cirkus, brojiš dukate, a da pustiš životinje da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovdje je OK da biješ ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U Arapskim zemljama djevojke od roditelja dobijaju na poklon operacije”, rekla je ona.

“Sanja da li ćeš dozvoliti ako prođeš u sljedeći krug da ideš da ti napumpaju usta”? – pitao je on takmičarku, a Jelena ga prekinula.

“On je podržavao da djevojke od 19 godina idu i pjevaju po svadbama, ti razmišljaj kao Kajli Džener koja je napravila imperiju”, dobacila je Karleuša.

Saša Popović je pomenuo kako je štitio Milicu Pavlović.

“Nikada nijednoj djevojčici nismo pravili guze, usta, oči, nos. Vodili smo računa i o Milici Pavlović i Todorović”, govorio je Saša, a Jelena mu je stavila ruku na usta, prenosi expresstabloid.

Pogledajte video od 37. do 54. minuta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh