Estrada

ZORICA BRUNCLIK PLAKALA KAO DIJETE KADA SE ZLATA PORODILA: Pjevačica ispričala anegdotu iz sale za porođaj!

Zorica Brunclik otkrila je da je ponosna na svoju ćerku Zlatu Aranđelović, zbog načina na koji je podnijela porođaj, a pjevačica je bila sa njom u operacionoj sali.

Zorica Brunclik sa kćerkom - Alo.rs

Suprug mlade mame, Miloš Vujanović, nije prisustvovao porođaju, a Zorica se i našalila na njegov račun.

– Bila sam uz moju Zlatu, jako sam ponosna na nju, non-stop smo se hrabrile i oduševljena sam kako je sve podnijela. Ja sam, naravno, plakala kao malo dijete kad se sve završilo od silne sreće. Kasnije me je bilo sramota kad sam vidjela da sam grlila sve redom u operacionoj sali i plakala im na ramenu – kaže pjevačica i otkriva zbog čega Zlatin suprug nije bio u sali, piše “Expresstabloid.ba“.

– Znate kakvi su muškarci – plašljivi, doktori čak i ne preporučuju jer često padaju u nesvijest. Zato je tata nestrpljivo čekao ispred sale da čuje lijepe vijesti. Međutim, moram da kažem da ju je on prvi posle mame držao i da su uveliko ostvarili kontakt, odmah mu je u naručju otvorila oči i zaljubljeno ga gledala – kaže Zorica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh