Estrada

JAKOV JURIČEVIĆ U ČETVRTOM KRUGU “ZVEZDA GRANDA”: Bosanac slavio

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu su se predstavili Nejra Prošić iz tima Ane Bekute i Jakov Juričević čiji je mentor Dragan Stojković.

Jakov Juricevic-Expresstabloid.ba

Takmičarka je otpjevala pjesme “Ubila me tvoja nevjera” Donne Ares i “Rane” Anastasije Ražnatović. Drugi takmičar je izabrao numere “Dođi” od Parnog valjka i “Volim i postojim” Petra Graše. Već nakon prve phesme Dragan Stojković se radovao kao da je sve gotovo, a Ana Bekuta ga je podsjetila “Polako, sa dvije pesme se takmiče!” Posle glasanja Jakov je sa pet glasova otišao direktno dalje, a Nejra je sa jednim glasom ispala iz takmičenja.

-Bekuta Nejra ti je odličan kandidat ali izbor ove druge pjesme stvarno ne razumijem-odmah je uputio zamjerku Bosanac. Ana se uvrijedila zbog glasanja i mislila je da su kolege nju “bušile”, piše “Expresstabloid.ba“.

-Ova djevojka nije zaslužila da ispadne i trebala je da ide makar u baraž-rekla je Bekuta.
-Meni je stvarno žao jer mislim da znaš da pjevaš. Odabir ovih pjesama je tragedija. Mislim da je ovo fejl decenije jer nikad gori spoj pjesama nisi imala-rekla je Marija.

-Ja tebe vidim kao moje dijete i ovo ne samo da nije kraj nego je veliki početak. Molim te nemoj da se demorališeš- rekla je Jelena.
-Jakove ti si bio fantastičan i u smislu tvog stilskog opredjeljenja i samo se drži toga i ne boj se– rekao je Bosanac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh