Estrada

RADA JE SADA PRAVA BOMBA, A OVA SLIKA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DJEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču koju NIKO NIJE ZNAO

Radmila Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih i najzabavnijih pjevačica na našoj estradi, i uvijek je na meti interesovanja medija i publike.

No image - Haber.ba

Dugonoga folk zvijezda uvijek je spremna da se našali i da otvoreno razgovara čak i o škakljivim pitanjima, premda se ona ne libi ni da u javnosti priča o potresnim i tragičnim situacijama u svom životu, piše “Novi.ba“.

Naime, Rada je u nekoliko navrata otvorila dušu i progovorila o smrti svoje majke. Pjevačica je 2005, kada je imala svega 20 godina, izgubila mamu, a danas o njoj priča sa najvećim ponosom i ogromnom ljubavlju.

I upravo ta činjenica pokazuje koliko je ona hrabra i kako se dobro nosi sa teškim trenucima u životu.

Nedavno je na profilu na Instagramu koji vode Radini fanovi osvanula fotografija koja priča priču o nekim prošlim, sjetnim vremenima – dok je pjevačicina majka još uvijek bila u životu. Slika pokazuje čitavu porodicu Manojlović na okupu – Radu, njenu mamu Mirjanu, tat Rade, sestra Maja i brat Nenad.

Na fotografiji se vidi i koliko samo Radmila liči na svoju majku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh