Estrada

Milojko ljubomoran kao pas, pobijesnio zbog Milijane i Požgaja: Pao kad je čuo da se grle i ljube!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić zatresli su cijelu vilu “Parova” tokom skandaloznog “Parografa”, odgovarajući na najintimnija pitanja. Međutim, nakon emisije, rijaliti veselje tek im je zamrsilo konce zbog sumnje da se mladoj Milijani dopao Aleksandar Požgaj.

Milojko Božić i Milijana Bogdanović - Kurir.rs

Kažu da ti imaš novu simpatiju u vili, Požagaja, a vama je sinoć pozlilo… ?

“Požgaj malo više pravi igru, ona to ne razumije. Ja sam njoj to rekao. Požgaj je Pera Djetlić, on je obilježen ov0jde… Šta ima mene da osuđuje? Ja osuđujem njega, što on nema djecu. Ona kada je došla u krevet ja sam joj rekao, vidim malo miriše na vinjak… Nisam ljubomoran daleko od toga”, govorio je Milojko, ali njegov pogled govorio je suprotno, piše “Kurir“.

Milijana se samo dodala da od toga nema ništa.

Svi su primijetili da je sinoć bila veoma zadovoljna i sretna. Jako joj je prijalo novo društvo, dok je Milojko tugovao u sobi.

“On je morao sinoć u krevet. Da sam ja htjela da ostanem sa Požgajem napolju – ja bih ostala”, istakla je Milijana.

Milojko je, zatim, ljutito dodao da je došla tek poslije pola sata, pa se pitao da li joj je neko prenio da mu nije dobro. On je primijetio da je prvo veče kada je otišao da legne – Milijana odmah pošla za njim. Sinoć, pak, došla je poslije pola sata. Kaže da je imao pritisak 180 sa 112, a čuo je da je Požgaj grli i ljubi.

Ona se na to samo nasmijala, ističući da joj niko nije rekao da njenom Milojku nije dobro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh