Estrada

MARINA I FUTA LUKASU ODUZIMAJU STAN? – “Neće uzeti od mene ništa, po cijenu života”

Aca Lukas, navodno bi mogao da ostane bez stana na Novom Beogradu zbog duga većeg od 100.000 eura, koji već sedam godina nije isplatio hit – mejkerima Marini Tucaković i njenom suprugu Aleksandru Raduloviću Futi. Po presudi, izvršitelji su nedavno došli da mu plijene imovinu, ali im je on tada poručio da nema kuću koju bi mu mogli oduzeti.

Aca Lukas - Kurir.rs

Srbijanski pjevač je navodno pokušao da sakrije nekretninu koja je na njegovo ime.

– Izvršitelji su nakon provjere Lukasove imovinske karte, uz pomoć poreske službe, došli do saznanja da pjevač ima tajni stan na Novom Beogradu od 80 kvadrata, čija je tržišna vrijednost blizu 100.000 eura. Poreska služba je pronašla da pjevač posjeduje objekat na ovoj lokaciji – kaže za “Srpski telegraf” dobro obaviješteni izvor i dodaje da je proces naplate potraživanja u Lukasovom slučaju prilično komplikovan.

– Njegov stan u katastru već ima hipoteku, što znači da ga je neko još prije njih potraživao. Imovina sada ide na licitaciju i biće prodat po najvišoj cijeni koju ponude. Međutim, ni tada Marina i Futa ne dobijaju novac, pošto se prvo izmiruju troškovi prema prvom dužniku, pa ono što pretekne ide njima dvoma – objašnjava izvor.

Kako dalje piše ovaj list, izvršitelji su navodno išli i u njegovu matičnu kuću ‘Grand’ da provjere da li tamo ima nekih primanja, a utvrdili su da nema. Stavili su mu blokadu na sve račune kako bi naplatili dugovanja. Lukas nije želio da se oglašava ovim povodom, dok je Marina Tucaković samo kratko istakla da vjeruje sudu i da ne želi u to da se miješa.

Podsjetimo, Marina i Futa tužili su Lukasa zbog duga od 100.000 eura, koje im, prema njihovim tvrdnjama, pjevač nije isplatio za pjesme čiji su oni autori. Pravosnažnom odlukom suda dvojac je dobio slučaj i Lukasu je naloženo da u roku od 30 dana mora da isplati cijeli dug. Kako to nije učinio, izvršitelji su mu nedavno zakucali na vrata, ali im je pjevač tada poručio da on nema nikakvu imovinu na svom imenu, te da nemaju šta da mu oduzmu.

Lukas je ranije izjavljivao da uopšte ne zna da je tužen.

Tužen sam, a da nisam ni znao. Nisam vjerovao da te dugogodišnji prijatelji, saradnici i neko sa kim i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži, jer hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. U međuvremenu je na tvojim albumima zaradio oko milion i po eura keša na ruke, što sam lično vidio. Nikada od mene neće uzeti ništa, ni po cijenu života! A vi pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan – poručio je tada Aca Lukas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh