Estrada

Pozlilo mu: Milojko odustaje od ženidbe, Milijana provodi vrijeme s mlađim muškarcima

Milijana Bogdanović opustila se u društvu mlađih muškaraca u vili srbijanskog rijaliti showa “Parovi”, nakon čega je starom Milojku ponovo pozlilo te je odlučio otići u krevet i odmoriti se.

Milojko Božić - Kurir.rs

Međutim, Dario Šogorović mu se pridružio u spavaćoj sobi pa iskoristio priliku da mu se obrati i predoči mu neke stvari.

“Ona (Milijana) samo želi novac i slavu, drugo je ništa ne zanima”, siguran je Dario.

Što se njega tiče, surova realnost je ta do Milijanu mlađi itekako privlače te da bi Milojko trebao odustati od 53 godine mlađe vjerenice, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh