Estrada

Darko Lazić OTKAZAO TERAPIJU! I dalje je na štakama, liječi se “na svoju ruku”, a sve zbog jednog razloga!

Srbijanski pjevač donio odluke.

Darko Lazić - Screenshot

Darko Lazić je nakon saobraćajne nesreće dugo bio u bolnici na liječenju, a po izlasku je dobio specijalnu terapiju koje mora da se pridržava kako bi ponovo stao na noge bez štaka.

Ipak, on je odlučio da ovu terapiju prekine jer smatra da će uskoro moći da stane na noge. On se vratio u roditeljski dom u Brestaču, a kako bi se oporavio od nesreće jednom sedmično odlazi u Dom Zdravlja u Rumi.

Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigdje. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu“, požalio se prijateljima navodno.

Darko je do Božića sarađivao sa ljekarima i radio šta mu se kaže, ali nakon Božića i prelaska na kućno liječenje prestao je da se pridržava terapije i terapeut mu više ne dolazi kao ranije, a to nije dobro za njegovo stanje.

Navodno je ovu odluku donio zbog trudne vjerenice.

Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vrijeme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posjećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali se ne opija kao ranije, popije čašu, dvije“, kaže izvor za “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh