Estrada

DARKO LAZIĆ: ‘MARINA GAGIĆ NIJE ZAHTJEVNA TRUDNICA ZA RAZLIKU OD ANE SEVIĆ!’

ako razvod njihovog braka još uvek nije okončan, Ana Sević i Darko Lazić su utjehu pronašli pored novih emotivnih partnera, ali se i dalje “prepucavaju” putem medija, pa je tako nedavno pjevač izjavio da ga je supruga varala dok su bili u braku, što je ona oštro demantovala.

pulsonline

Ana ne prestaje da priča gluposti. Ja nikada ništa nisam kočio, a kamoli razvod. Nisam razumeo mnoge stvari što se nje tiče, tako da me ne iznenađuje što priča da ja odugovlačim sa razvodom. Njoj je najlakše da krivi mene za sve, a ona da ispadne žrtva. Sevićka je ljuta zato što ja nisam potpisao papire za razvod pod njenim uslovima, onako kako je ona htela – izjavio je Darko za Srpski telegraf, dodajući:

– Advokat neka radi svoje, ja sam svoje rekao i više se ne mešam u to. Čim bude sve rešeno, idemo na sud i gotovo! – izričit je Lazić.

Marina Gagić i Darko LazićMARINA GAGIĆ I DARKO LAZIĆ • M.ILIĆ / RAS SRBIJA
Međutim, pevač je spomenuo svoju još uvek zakonitu suprugu u negativnom kontekstu čak i kada je govorio o trudnoći svoje emotivne partnerke Marine Gagić.

– Marina dobro podnosi trudnoću, hvala Bogu, uskoro nam stiže naslednik. Ona uopšte nije zahtevna trudnica, skromna je i nikada ništa ne traži. Potpuno je drugačija od Ane. Jako nam je lepo i mnogo se volimo. Uskoro krećem da pevam i ne mogu da opišem koliko se tome radujem. Pare trebaju svakom, pa i meni, za sina sve mora da bude spremno. Marina i ja jedva čekamo da se ostvarimo u ulozi roditelja – zaključio je Darko,prenosi Pulsonline


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh