Estrada

OSJETILA SE VELIKA TUGA U GLASU: Evo kako se Jelena Karleuša ponašala na snimanju emisije

Jelena Karleuša šokirala je mnoge kada se pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše na snimanju emisije “Zvezde Granda”.

No image - Haber.ba

Pjevačica je uspjela da se ponese profesionalno pa je čak u jednom momentu bila i nasmijana prema kandidatima, piše “Expresstabloid“.

“Ko god bude protiv tebe – nema šanse, tako da ti već čestitam prolazak u četvrti krug!”, poručila je Jelena jednom od svojih kandidata, a potom se obratila Viki Miljković:

“Kako si, Viki, jesam li ti nedostajala?”, upitala ju je ona uz smijeh, a zatim dodala, nakon što joj je Viki uputila niz komplimenata:

“Tako, reci mi neku lijepu riječ, I od tebe to da čujem.”

Karleuša se na samom kraju obratila svojim kandidatima i objasnila im situaciju:

“Ja uglavnom neću biti tu za vas. Sa vama će uglavnom raditi Ivana, ali ja znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobjednik!”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh