Estrada

Darko Lazić ne viđa i ne finansira dijete, neće da potpiše razvod

Ana Sević na sve načine pokušava da nagovori muža da potpišu sporazumni razvod, ali to joj zasad ne polazi za rukom.

Ana Sević i Darko Lazić - Hello! magazin

Upravo iz tog razloga podnijela je tužbu za razvod braka i očekuje da će ih uskoro sud razdvojiti kad sami nisu mogli.

Ana je prije Darkove nesreće mjesecima pokušavala da se razvede. On pet mjeseci nije dolazio na sastanak sa advokatom kako bi se dogovorili oko sporazumnog prekida braka. Kad je napokon pristao da dođe, rekao je da mu je u redu da razvod bude sporazumni, da Ana i Lorena ostanu u stanu i da Ana ima starateljstvo nad djetetom. Nakon toga se više nikad nije javio niti je pristao da dođe kod advokata. Ana ga je molila da potpišu dokument, ali on se jednostavno pravio lud. Na kraju je morala da ga tuži – priča Anina drugarica za magazin “Svet“, i dodaje da je Sevićka u proteklih nekoliko godina prošla pravi pakao sa Darkom, o kome se malo zna.

Darko priča da ga je Ana varala i da su se zato razveli. Ne, razveli su se jer Darko noćima nije dolazio kući zbog njegovih poroka, zbog dugova, neodgovornosti, nemogućeg života. Darko je Anu počeo da vara još tokom trudnoće i to sa kolegicama. Da je ostala još godinu dana s njim u braku, vjerovatno bi poludjela ili bi se razboljela. I sada ima probleme jer neće da potpiše te papire. A najgore od svega jeste to što Darko i njegova porodica pričaju kako kćerka Lorena dolazi u Brestač svakog vikenda, što je apsolutna laž. Lorena je u posljednja tri mjeseca bila kod Darka samo tri puta, i to na Anino insistiranje. Darko na dolazi u Beograd da je vidi, nikad je nije odveo u igraonicu, ne izvršava ni finansijske obaveze koje bi trebalo da ima prema djetetu. On je bio otac samo kad su paparaci bili prisutni, tata za medije. Ana sve vrijeme šuti i čeka razvod kako sa Lazićima ne bi imala nikakve veze, ali ja ne mogu da šutim na sve što ta porodica priča. Bilo ju je sramota da iznosi bruku iz svog braka u javnost i ostavljala ga je dva ili tri puta. Pokupi dijete i ode nadajući se da će ga to opametiti – kaže Anina drugarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh