Estrada

ŠERIFOVIĆEVA NAGRDILA TAKMIČARA, NIJE SMIO DA PISNE: Ta matrica zvuči kao sega mega iz 1988. godine! “JEL TI KAPIRAŠ ŠTA SE TU PJEVA ČOVJEČE?”

Takmičar Milan Bukilić iz Podgorice u “Zvezdama Granda” nagrabusio je od komentara Marije Šerifović, koja ga je uništila svojom surovošću, jer je pjevač pokušavao da bude autentičan u svom izvođenju i nastupu.

Milan Bukilić - Kurir.rs

Ne kuni me, ne ruži me majko” je jedna od pjesama kojom je učesnik pokušao da se dokaže i pokaže u najboljem svjetlu, ali mu nije uspjelo.

Milan nikako da iskorijeni njegov najveći problem, a to je mijenjanje melodije. Ta dramaturgija u pjesmi, jel ti kapiraš šta se tu pjeva čoveče? To mora da bude ili emotivno da svi popadamo u nesvijest,. nema tu drame, to duša proizdvodi to se ne namješta. Ta matrica koja zvuči kao neka video igrica sa sege iz 1988. godine, tragično zvuci, histerično, ali ti si do te mjere bio histeričan i naporan. Moraš da se sabereš jer ti hoćeš svuda, ali to ne biva“, rekla je Šerifovićeva neumoljivo.

On je pokušao da se izvuče, ali nije mu uspjelo.

To što ti proizvodiš to duša proizvodi. to je jedna lagana pjesma“, nastavila je srbijanska pjevačica u svom stilu.

A jel si ti ovdje došao da nešto naučiš? Jel si isto bio ovdje i prošle godine, i šta si naučio, ništa“, zaključila je Marija pa ga i prije kraja indirektno eliminisala za dalje takmičenje.

Možda ti to možeš nekome prodati, ali ovdje ne. Ali, ja sam za tebe“, bio je surov ali pravedan Bosanac.

Nije dečko loš, ovdje je samo repertoar u pitanju“, presudio je Saša Popović na kraju.

Samo ta tri momenta da si ispoštovao, ti bi ovdje bio super. Ja se ovdje nerviram kao mjesec“, rekao je Đorđe David koji je bio mentor ovom takmičaru, koji za sada nije prošao, ali nije umrla ni nada da se vrati u dalje takmičenje, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh