Estrada

Sloba Radanović o Kiji, Luni, ali i tužbi protiv nje

Sloba Radanović član je žirija ‘Pinkove Zvezde’, a u muzičkom šou programu sjedi odmah pored nekadašnje supruge Kije Kockar. Ipak, priznaje da mu to ne predstavlja problem.

Kija Kockar i Sloba Radanović - Expresstabloid.ba

Ja na snimanja ne donosim svoj privatan život već se ophodim profesionalno. Mi smo se nekoliko puta svađali, ali i ostali članovi žirija su nas čačkali i navodili da se podžapamo. Ali sve je to šou. Neću nikad dozvoliti da kandidati ispaštaju zbog mog privatnog života ili sukoba sa nekim, a i nemam želju da se svađam. Kandidati su dobili svojih pet minuta i ja neću da im tu priliku oduzimam – kaže Sloba za “Svet” i dodaje:

Sa Žikom se najviše družim i najviše vremena provodimo zajedno. Obožavam filmove i gledao sam skoro sve u kojima je on igrao i mnogo pričamo o tome. On je čovjek kog sve zanima, pa pričamo o stvarima u koje se ja razumijem. Kad je neki pjevač na sceni, onda me uglavnom pita nešto o muzici i vidim da me uvažava kao svog ravnopravnog kolegu.

On je progovorio i o knjizi Lune Đogani:

To je knjiga nekog fana. Ja sam bio protiv toga da Kija piše o nekim stvarima u svojoj knjizi, ali ona je mogla da piše i priča jer je bila sa mnom pet godina, ali da neka osoba koja me u životu nije vidjela piše o meni – to je besmisleno. Ukoliko u knjizi bude stvari zbog kojih bi trebalo da tužim, naravno da ću tužiti. Besmisleno je da neko zarađuje na mom životu. Ja knjigu nisam čitao i ne želim, pročitat će je moj advokat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh