Estrada

NAPUSTILA “ZVEZDE GRANDA” ZBOG MARIJE ŠERIFOVIĆ: Danas je mama i ima fakultetsku diplomu

Srbijanska pjevačica Dunja Popović takmičila se u ‘Zvezdama Granda’ prije tri godine. Važila je za jednog od favorita, a onda je zbog skandala sa Marijom Šerifović odustala od želje da pronađe svoje mjesto na estradnom nebu.

Dunja Popović - Ekskluziva.ba

Dunja se tokom takmičenja veoma trudila oko scenskog nastupa i kostima, što se publici veoma sviđalo, a onda je članica žirija Marija Šerifović žestoko uradila po Dunjinom pjevanju u jednoj emisiji i tom prilikom nije birala riječi, piše “Express tabloid“.

Nemojte da se za**bavamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pjevanje i vi ste šou! – rekla je, između ostalog, Marija, nakon čega je Dunja mahnula rukom i otišla sa scene ‘Zvezda Granda’. Tada se prvi put dogodilo da neki kandidat svojevoljno napusti takmičenje u sred snimanja emisije.

Na snimanju prve emisije 5. kruga u kojoj sam učestvovala, nakon komentara jednog od članova žirija izašla sam sa scene i napustila emisiju jer sam se osjetila uvrijeđenom. Nisam sačekala komentare ostalih članova žirija niti glasanje za baraž, napustila sam emisiju i samim tim nisam prošla dalje. Zahvaljujem se produkciji na ukazanom povjerenju i profesionalizmu. Hvala ljudima koji su me podržavali tokom takmičenja – napisala je tada Dunja na Facebooku.

Nakon ovog skandala Dunja je nastavila da se bavi pjevanjem. Ona nastupa sa svojim bendom na privatnim proslavama i za sada je snimila jednu svoju pjesmu.

Kada je riječ o privatnom životu ona se u međuvemenu udala za Vladimira Živkovića, sa kojim ima sina Viktora. Takođe, uspjela je i da diplomira na Učiteljskom fakultetu u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh