Estrada

Milica Pavlović i sin Lepe Brene uhvaćeni na djelu: Mislila je da je niko ne vidi

Pjevačica Milica Pavlović sinoć je imala spektakularan nastup u jednom klubu u Beogradu, a na njen nastup došao je i Brenin sin Stefan Živojinović.

Stefan Živojinović - Kurir.rs

Milica je na nastup došla u ultrakratkoj haljini, koja je pomutila razum muškarcima.

Sin Lepe Brene pokušao je da bude tajanstven kada su ga novinari upitali ima li istine u tome da je Pavlovićeva nova snaha gazdarice “Granda”.

“Milica je sjajna. Koji muškarac ne bi volio da bude sa njom? Sviđa mi se kako radi, a volim da vidim i kako vrcka”, kroz osmijeh je rekao Stefan.

Milica Pavlović – Kurir.rs

I Milica se samo smješkala kada su je upitali za Stefana.

“Polako, ima vremena. Gdje žurite? Stefan je sjajan. Baš mi je drago što je došao na moj nastup”, zadovoljno je rekla pjevačica.

Nakon što je završila nastup, Milica je otišla kod Stefana u separe.

“Od tenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primjetila sa bine, njih dvoje nisu prestali da gledaju jedno u drugo i osmhehuju se. Iako su se oko njega tiskale djevojke pokušavajući da ih primijeti, mladi Živojinović je pažnju fokusirao na binu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno, da su gosti uveliko to komentarisali. U jednom trenutku se u klubu pojavio teniser Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih nastupa, a o njihovom odnosu se uveliko pisalo. Međutim, pjevačica se čak nije ni pozdravila s njim”, kazao je izvor srbijanskog “Blica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh