Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ: Ovo je istina o mom odnosu sa Duškom Tošićem

Sofija Milošević našla se u žiži javosti kada su se pojavili tračevi da je navodno imala aferu sa fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše. Ona do sada nije željela toliko da govori o tome, ali je odlučila da ipak ispriča svoju stranu priče.

Ona je otkrila šta se zapravo to dogodilo, pa su počeli da je povezuju sa Tošićem, piše “Express“.

-Umiješana sam u nešto u šta apsolutno nije imalo veze sa mnom. Bila sam akter zato što sam se našla za istim stolom sa Duškom, Piksijem i njegovom porodicem jer se družim sa Piksijevom kćerkom. Mislim da je to nekome tako odgovaralo, nagađam i kome ali dobro, rekla je Sofija i dodala:

View this post on Instagram

Just me??‍♀️ @danilophotoo

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

-Jelena i ja smo se čule i nekako i mislim da nas je sve ovo nekako zbližilo, postale smo i prijateljice. Ona nije vjerovala nijednog trenutka. Inače, samo da pomenem jedan detalj. Sa nama je to veče za istim stolom i u istom društvu bila i Jelenina tetka, otkrila je Sofija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh