Estrada

Severina u finansijskoj krizi: Tužila Tomicu Petrovića, traži odštetu 100.000 eura, a menažder iz Splita tvrdi da je sve laž!

Severina Kojić je tužila doskorašnjeg menadžera Tomicu Petrovića, od koga traži da joj ispalti odštetu od 100.000 eura. Ona smatra da joj je nanio veliku štetu prekidom saradnje. Navodno, Kojićka je imala veliko povjerenje u njega, ali on ga je iznevjerio i nisu se čuli više od dva mjeseca.

Severina Kojić - Instagram

Tomica je preko svoje firme vodio sve poslove za Severinu, sva plaćanja je on obavljao, ugovarao nastupe, reklamne kampanje. Dok su zajedno radili, ona nije imala potrebu da se brine o tehničkim stvarima. Ona je morala da otkaže nekoliko velikih koncerata jer je Tomica potpisao ugovore, a onda ih raskinuo – kaže izvor i navodi da je menadžer bio dužan da je pita prije nego što raskine ugovore, a zato je ona sada na gubitku. Ona navodno ne stoji dobro kada su u pitanju finansije, a ne može da se oporavi jer se njen novi menadžer nije uhodao – priča izvor.

Tu se ne završavaju sve Severinine muke jer su je napustili i dosadašnji pravni zastupnici, kao i basista koji je prati na nastupima. A, onda se oglasio mendažer iz Splita Ivica Bubalo, te iznio sasvim drugu stranu ove zavrzlame.

Ovo je dno dna nekih portala i novina. Pjevačica koja je u proteklih 20 godina ‘uvela’ najviše ne evropske nego svjetske standarde kako u organizaciju tako i u produkciju koncerata. Ona koja je imala na plati svaki mjesec 15-20 ljudi i koja je slovila za primjer u poslovanju. U isto to vrijeme bila je na dispoziciji novinama… portalima, televiziji… Radio stanicama… Njen tim je funkcionirao savršeno. Svjedok sam na desetine humanitarnih koncerata za koje nije nikad htjela uzet ni putne troškove… Rezultat svega su sve prepune dvorane, arene i stadioni… Prekjučer sam bio na kafi s Tomicom Petrovićem… Ni jednog slova, bilo šta loše o Severini… Vrlo su slični, oboje super ljudi… I POJAVI SE TALOG IZ MEDIJA. I SVAKI DAN SERVIRA PO JEDNU–LAŽ–LAŽ—TURBO LAŽ. A pojedini portali i novine to prenesu… A i oni znaju da je to LAŽ-LAŽ- Provjerio sam – ni jedan joj koncert nije OTKAZAN – osim šta je ona dok je bio Tomica zbog privatnih razloga otkazala jedan… Split nikad neće nasjest na “” gadosti… čeka je Arena i Poljud – zaključio je Ivica Bubalo, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh