Estrada

Jelena Karleuša jača nego ikad: Fotografijom poslala jasnu poruku!

Divna Karleuša je preminula 3. marta, a njenu kćerku Jelenu Karleušu najviše je pogodila ova vijest. Divna i Jelena su bile jako bliske.

Jelena Karleuša - Expresstabloid.ba

Jelenina najveća podrška i oslonac bila je upravo majka, a onog dana kada je čula za tužnu vijest, srbijanska pjevačica se povukla u tugu i samoću. Osim što nije izlazila nigdje sem do groblja, Jelena je i poslovne obaveze ostavila po strani, te se neko vrijeme nije pojavljivala na snimanju “Zvezda Granda”.

Ipak, kako je ona lavica, što u horoskopu, pa tako i u životu, Jelena je riješila da se lavovski izbori sa svojim bolom, i da se vrati na javnu scenu.

Na prvom snimanju ‘Zvezda Granda’ izazvala je pravi bum svojom pojavom, a ona se oglasila.

Karleuša je objavila fotografiju na kojoj dolazi na snimanje, i time je poslala poruku da je ona jaka žena, uprkos svom bolu i patnji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh