Estrada

Halid zahvalan Bogu što mu je sačuvao sina! Pjevač se oglasio prvi put poslije stravične nesreće: Kad je vidio olupinu srce mu je stalo!

Sin folkera Halida Muslimovića doživio je tešku saobraćajnu nesreću u njemačkom gradu Memingemu, na oko 120 kilometara od Minhena. Pukom srećom, Enis i njegov prijatelj prošli su sa lakšim povredama.

No image - Haber.ba

Automobil u potpunosti je smrskan, a kada je nasljednik pozvao oca ovaj je misio da je sve samo ružan san!

Sin me je pozvao i rekao da je imao saobraćajnu nezgodu i prvo sam pomislio da sanjam. Rekao mi je da je lakše povrijeđen i da je malo ugruvan, ali kada mi je poslao fotografiju potpuno smrskanog automobila, noge su mi se odsjekle, a srce stalo od straha. Nikome nije jasno kako su on i taj momak, koji nije kriv za nesreću, preživjeli. Zahvalan sam Bogu što mi je sačuvao sina“, izjavio je Halid Muslimović, piše “Alo!“.

Sin Halida Muslimovića doživio saobraćajku – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh